8. marraskuuta 2011

Ja taas juostaan...On taas se aika vuodesta, kun marjapiirakan väristä on pitkin kämppää ja treenireppu hylätään naulakon alle. Pöksyt kaivetaan kaapista ja koira retkauttaa korvansa alaspäin. Se menee onneksi ohi kolmessa viikossa, ja elämä palaa entiselleen.

Ensilumia ja juoksuhuurujen katoamista odotellessa, laitetaampa kuvakoostetta tältä syksyltä!

Noidan syksyyn on kuulunut kurapellolla viilettämistä ja myyrien pyyntiä. Kaverikoirien kanssa remuamista (terkut vaan Heville, Hertalle ja Adalle) ja tiukkaa agilitytreeniä. Kokeilevan kotikeittiön kulinaristisia elämyksiä ja National Geographicin luonto-ohjelmien seuraamista. Ja toki sopivassa suhteessa rentoilua ja lonkan vetämistä.Näiden lisäksi Noita on toimittanut erittäin mallikelpoisesti stressinlievittäjäkoiran tehtävää opiskelu- ja työkuvioiden uuvuttamalle isäntäväelle. Siitä kiitos uskolliselle ystävälle, joka on aina valmis tarjoamaan turkkinsa rapsutuskäyttöön, itsensä lenkkiseuraksi ja kielensä jätskikupin tiskaukseen. Olet paras!

Elämä on laiffii, tuumaa Noita sohvan pohjalta, ennen kun silmänsä ummisti :)
1 kommentti:

  1. O Ou Nöde, kuinkas sattuikaan :) narttukoirien ainoa miinus on toi horminien heittely, onneksi me ihmiset ei olla sentään näin vietävissä ;) terkkuja!!

    VastaaPoista