25. tammikuuta 2012

Temppuileva Noita

Noidan kanssa harjoitellaan välillä kaikenlaisia höpötemppuja aikamme kuluksi ja mielen virkistykseksi. Noita onkin aika näppärä tyttö oppimaan uusia temppusia. Se on kovasti innokas kokeilemaan onneaan namipalan toivossa ja hoksaa jutun juonen usein hirmun nopeasti. Sitten vaan kehumalla ja palkkaamalla eteenpäin ja tsadam, temppu on valmis! Ääntä ja protestia harjoittelun tiimellyksessä aina kyllä lähtee, mutta vielä ei ole naapurit valittaneet...

Kuvasin kännykkä(!)kameralla muutamia temppuja, joita Noita on viime aikoina oppinut.

Siivouspäivä.

Kerjää!

Pam!

Naksutinta me ei olla koskaan edes nähtykkään. Pitäisi joskus hankkia ja kokeilla, mitä sen kanssa saataisiin aikaan.

5 kommenttia:

 1. Noidan kerjäysasentohan rupeaa hioutua. :) Vielä kun opetat sen puhaltamaan, niin on sekä Luna-mamman, että Sarri-iskän bravuurit talletettu tyttäreen. :)

  Paha immeinen pamauttaa Noita-raasua, toki sitä täytyy vähän protestoida.

  Ihanan positiivista meininikiä!!! :D

  p.s. Voin _näyttää_ sulle naksuttimen.... ;)

  VastaaPoista
 2. Hioutuu, hioutuu.. Kerjäysasento näyttää mun silmään vielä ennemminkin istuvalta karhulta kuin söpöltä kerjäämiseltä: http://www.alaska-in-pictures.com/data/media/2/polar-bear-sitting-up_4109.jpg ;) Puhaltaminen pitäs kyllä opettaa Noidalle, vaan kun saisi jonkun innovaation mistä sitä lähtis opettamaan :D

  VastaaPoista
 3. Noita osaa haukkua. Opeta se hillitsemään haukkunsa tai "haukkumaan hiljaa" kuten paappansa Ravja. :) Puhaltaminen on ikäänkuin sellainen täysin äänetön haukahdus. Näin Alexandra sitä mulle aikoinaan selitti. Vahvista haukkumista (Apua! :D) ja sen jälkeen jätät ne äänekkäimmät palkkaamatta ja palkitset volyymin pienenemisestä ja lopulta äänettömästä puhalluksesta. Ja tottakai käskysana PITÄÄ olla "Blås!". :)

  VastaaPoista
 4. Täytyypä oikeasti ottaa asiaksi opettaa tuo seuraavaksi. Muttei ehkä enää tänä iltana, naapurin Ilellä menee iltateet väärään kurkkuun, jos alan huudattamaan Noitaa täällä :P Sarrin perintö pitäs saada elämään :)

  VastaaPoista
 5. Taitava Noita :-D Rohto Ohtonen on ihan vaan omituinen omatoimitemppuilija ;)

  VastaaPoista