7. marraskuuta 2012

Onni on oma koti

Ohi on. Tavarat ovat uudessa tuvassa likimain järjestyksessä ja koira on löytänyt omat lempparipaikkansa huushollista. Valtakunnassa kaikki hyvin. Viimein on aikaa kertoa, miten tähän asti selvittiin.

Tästä lähdettiin. Noita demostroi kuvitteellisella sohvalla katseluetäisyyttä televisioon.

Uusi kotimme on likimain täydellinen koiraperheen koti! Edellisiltä asukkailta peruina on sopivan kokoinen, aidattu pihamaa pienellä punaisella koirankopilla (johon Noita ei ainakaan vielä ole imoittanut muuttavansa) sekä koiramaiseen menoon siedätetyt naapurit. Näin syksyaikaan osaa myös arvostaa eteisestä suihkuun johtavaa laattalattiaa tassunpesutarkoituksissa, vaikka koira olisikin ollut ehkä sitä mieltä, että uudessa kodissa ei suihkua olisi kyllä tarvittu ollenkaan.
Emäntä on kovin onnellinen siitä, että sai viimein rakkaan kapistuksensa, pianon, muuttamaan saman katon alle. Ei ole Noita laittanut pahakseen Myrskyluodon Maijan tapailua, vaikka tilaa olisi painua ääniltä piiloon toiseenkin huoneeseen. Tyynesti sohvalla retkottaen se on yrittänyt antaa henkisen tukensa emännälleen, joka epätoivoisesti on yrittänyt elvyttää unhoon painuneita pianistin taitojaan.Keittiön laaduntarkkailija/verokarhu työssään. 

Emännän ja isännän kanssa on etsitty nyt kovasti uusia lenkkipolkuja. Ihan kulman takaa löytyikin jo mukava, pieni metsikkö, jossa Noitalainen on päässyt haistelemaan metsäntuoksuja, kiipeilemään kivillä ja kaivelemaan multaisia monttuja. Lenkkeilymahdollisuuksia löytyy kyllä yllin kyllin, mutta paikat, joissa koiraa voisi ulkoiluttaa huoletta myös vapaana tuon metsäläntin lisäksi, sellaisia vielä katsellaan.
Tämä oli Noidalle jo elämänsä toinen muutto. Aiemmin olemme asuneet kerrostalossa, nyt pitäisi tottua rauhallisen pientaloalueen ja paritalon ääniin. Aluksi Noita reagoikin harvakseltaan kuuluviin ääniin tuhahtelemalla, mutta pikku hiljaa se on alkanut tähänkin tottumaan. Oma piha on ollut Noidan mielestä tietenkin huippu juttu! Pakko taas todeta, että Noita on kyllä aika lunki ja sopeutuva otus. Sen on hyvä siellä, missä on sen omat ihmisetkin. Vaikka ympärillä touhotetaan, nikkaroidaan, siivotaan tai järjestellään tavaroita, se osaa ottaa vaikka tirsat, jos siltä tuntuu. "Mitä sitä hääsyämään, hääsytään sitten kun pyydetään".


7 kommenttia:

 1. Onnea uudesta pesästä, mukavalta ja koiraystävälliseltä tosiaan näyttää! Ja onpa Noita taas kauniina! <3

  VastaaPoista
 2. Mukavalta siellä uudessa kodissa tuntuikin näin vieraan näkökulmasta ;)

  VastaaPoista
 3. Uusi tilava koti ja pihamaa on saletisti Noitalaisen mieleen. :) Näyttää kivalta, pitää nyt oikeasti tulla visiitille niinkuin puhuttiin... Noita on vain niin symppis taas tuossa, kuvissa ja kerronnassa. <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos Elina :)

  Susanna tulee vaan laumansa kanssa vaan kylään, kunhan katotaan millonka vuorot natsais yksiin. Erityisesti mun tekis mieli päästä palluttelemaan erään pyöristyvää vatsaa... ;)

  VastaaPoista
 5. Oi, paljon onnea uuteen kotiin, ihanalta näyttää! :) Noidan pieni punainen tupakin on aika liikkis.

  VastaaPoista
 6. Onnea vastamuuttaneille ja rapsutuksia koiraeläimelle :)

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen kotiin! :) Aivan ihanalta näyttää ja Noita tosiaan varmasti rakastaa ihan ikiomaa pihaa :)

  VastaaPoista