2. heinäkuuta 2013

Genetiikkaa

Susanna tuli päivittäneeksi Noidan isäpapan sivun nettisivuilleen - Sarri! Vaikka Sarrin poismenosta on yli 3 vuotta, pystyttiin perimä Pompen-taudin suhteen määrittämään geenipankista, johon Sarri elinaikanaan tuli näytteen jättäneeksi. Ihmeellistä tämä nykytiede. Kiitos Pihka-siskon omistajalle Sirenelle, joka puuhanaisena tässä toimi!

Elikkä, vanhempien perusteella Noita on terve Pompen-taudin suhteen, koska niin äiti Luna (Nutukas Illusia) kuin isä Sarri (Fjällfarmens Sarri) ovat terveitä.

Samalla tulin fiilistelleeksi Sarria, isukkien isukkia, johon meilläkin oli aikanaan ilo tutustua Suomen visiitillään. Sarri elää muistoissani kertakaikkiaan lupsakkana ja komeana herrasmiehenä, jollaisia harvoin tapaa. Ainoa koira, jonka olen nähnyt puhaltavan käskystä... ;) Ja Noidalla on Sarrin korvat!

1 kommentti:

  1. Sarri oli todella upea uros ja olen kyllä kiitollinen Alexandralle siitä, että se sai tulla lemmenlomalle Suomeen 2009. Sarri tulee aina elämään Karhupennuissa ja sitten edelleen niiden jälkikasvussa. Karhupennut on kaikki niin ihailtavan persoonallisia ja harvinaislaatuisella tavalla kaikki niistä on niin paljon omien ihmistensä näköisiä koiria, että ihan ihmetyttää. :)

    Nykytiede on kieltämättä ihmeellistä. :) Onneksi Sarrilta jätettiin verinäyte, nyt siitä voi olla tosi tyytyväinen. :)

    VastaaPoista