13. kesäkuuta 2012

1kk, 10kk, 3v

1kk


10kk

 3v6 kommenttia:

 1. No pikkusen ;) Kuukauden vanha Noita on vaan jotain niin liikuttavaa...jalat haarallaan pönöttää että pysyis tolpillaan ;)

  VastaaPoista
 2. mä en oikein pysty käsittää miten ton ikäsestä voi saada noin hyvän kuvan... mutta siitä jo näkee, et ei aina tartte hötkyillä vaan voi vaan kattella miten se maailma etenee :)

  VastaaPoista
 3. Tuo kehityskaari vaikuttaa ihan samalta mitä Lunalta, pikkuhiljaa tulee vankkuutta ja erityisesti kolmen vuoden jälkeen tapahtui selkeä muutos. 10-vuotiaana Noita on ihan kuin mamma. :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on kaunis koira tämä Noita. Niin koiramaisella tavalla naisellinen :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Wiima kehuista! Itsekin kovasti tykkään Noidan naisellisesta ulkomuodosta - ja olemuksesta! :) Piti käydä kurkkaamassa teidänkin blogia, suloinen ja reippaan oloinen pentu teillä. Onnea yhteisille poluille oman paimensukuisenne kanssa!

  Sosuka, päivä päivältä Noita muistuttaa yhä enemmän Luna-mammaa, mikä ei tietenkään ole yhtään hullumpi asia. Sininen minimamma! Korvakarvat, kohteliaasti hulmuava puuhkahäntä ja kaikki... On siinä kuitenkin pieni noitalisä, pöhköä intomieltä. Siinä missä oikea mamma on aina cool ja kaunis, saattaa Noita välillä höpsähtää ilosta ja käyttäytyä ja näyttää ihan peikkotytöltä :)

  VastaaPoista