17. maaliskuuta 2014

39. vrk


Kuva ei kerro koko totuutta, mutta niin se on vain emokoira alkanut pyöristymään. Parhaiten pienen pyöristymisen huomaa liikkuvasta koirasta, Noita liikkuu jotenkin tätimäisen pyylevästi leventyneen selkänsä kanssa. Senttejä vyötärölle on tullut jo pari lisää, painoa puolisen kiloa parin viikon takaisesta punnituksesta. Tänään kotivaaka näytti 15kg, kun vielä marraskuussa silmätarkastuksen yhteydessä eläinlääkärin vaaka näytti 13,5kg. Noita on aina tykännyt nukkua kotona sängyn alla. Odotan sitä aamua, kun se ei enää mahdukaan pois sieltä omin avuin. Jo nyt sängyn alle mönkiminen aiheuttaa normaalia suurempaa ähinää ja mutinaa. Aamuiset ruokahaluttomuudet ovat onneksi alkaneet hieman helpottamaan. Askel käy koko ajan rauhallisemmin. Leikkiä tuleva äitikoira ei oikein enää jaksa eikä viitsi - ellei sitten herkkupalan toivossa... ;)

Huomenna olisi tarkoitus aloitella pikkuhiljaa "raskausdieettiä" imetys/pentusafkalla. Viikon suunnitelmissa olisi hoitaa myös madotus pois alta.

Metkaa seurata Noidan mammautumista, toinen on jotenkin niin hämillään kaikesta itsekin :) Mutta äkkiä aika kuluu. Jo hieman reilun kolmen viikon päästä koittaa Noidan laskettu aika, tarkalleen ottaen 10. huhtikuuta!

1 kommentti:

  1. Oijjoi. <3 Mulla on ollut mielessä, että pitää tällä viikolla soitella kuulumisia, teidän ja meidän, joten olipa kiva kuulla, että Noidassa rupeaa mammautuminen näyttää merkkejään. :)

    VastaaPoista