31. maaliskuuta 2014

Biletystä maansiirtokuormaajan kyydissä


Voi mammaa... Se näyttää välillä selvästi tuskastuneelle maansiirtokuormaajaa erehdyttävästi muistuttavan ulkomuotonsa kanssa. Viikonlopun aikana Noidan kyydissä on alkanut semmoinen biletys, että muljaisut ja mätkäisyt eivät taatusti ole enää mielikuvituksen tuotetta. Varsinkin Noidan vasemman kyljen puolelle majoittunut penska vaikuttaa varsin virkeälle ja villille tapaukselle tempoen tassun tapaisillaan iskuja kopeloivia ihmiskäsiä vasten.


Painoa maansiirtokuormaajalla on tätä nykyä 16,4kg ja lisää tulee. Mamma on aloittanut pesän kuopsutuspuuhat ajoissa. Hyväksi jo valeraskauksien aikaan todetut pesäkolot, kuten sänky ja sohvat, ovat olleet rajun kuoputuksen ja penkaamisen kohteena. Eilen sängystä löytyi suloinen lapinkoiranmentävä kolonen sievästi tyynyt ja peitot kolon reunoille aseteltuna. Tänään testivuorossa oli sitten vierashuoneen sohva...Yritäpä ottaa kuva ylväästä koiraemosta! Ehkä Noidan ilmeet kertovat kaiken tämän hetkisistä oloista... ;)

Vertailuksi Noidan profiili normaalimitoissa.

3 kommenttia:

  1. Oi oi. Ekat masukuvat. <3 Tsemppaussilityksiä somalle siniselle mammalle lastin kanssa siirtyilyyn!

    VastaaPoista
  2. Voi Noituutta, on sillä reppu kannettavaksi. <3 Elävästi näen Noidan tarmokkaissa pesänrakennuspuuhissa sisustamassa teidän sänkyä sopivankokoiseksi pesäkoloksi. Silityksiä ihanalle mammaeläimelle.

    VastaaPoista
  3. Silitykset ja tsempit toimitettu perille ;) Täytynee pakata kapioiksi mukaan omat peitot ja tyynyt pentulaatikon sisustamista varten, kun Susanna tulee viikonloppuna mammaeläintä noutamaan... :D

    VastaaPoista